DİYARBAKIR / LİCE - Demirçelik İlkokulu

Demirçelik İlkokulu

04128612030
Adres
KELVAN MAH. BEHCET CANTÜRK CAD. DEMIRCELIK ILKOKULU BLOK NO 10A LİCE / DİYARBAKIR
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için çalışmaktayız.
8.30-14.10
Ulaşım
İlçe merkezinde bulunan okulumuzda ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. Öğrenci ulaşımı çevre köylerden servisler ile sağlanmaktadır. Diyarbakır ili ilçe otogarından Lice dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Diyarbakır iline 87 km uzaklıkta bulunan Lice ilçesi, ilçe merkezinde bulunmaktadır.
87 km-0 km
Kontenjan Bilgileri
10 sınıf öğretmeni normumuz var.3 Okul öncesi normumuz var. 1 rehber öğretmen ve 1 ingilizce öğretmeni normumuz var.